pizza pece
KÁMEN • ŠAMOT • KOV
Řemeslné spojení materiálů » kámen • šamot • kov získáte nejen originální vzhled, extrémní odolnost a 100% funkčnost dokonale izolované pizza pece, ale také příjemě strávené chvíle při jejich širokém využití.
S CHUTÍ DO TOHO!
Přibližně za hodinu a půl teplota v peci dosáhne 300-350°C (šamotová klenba v peci zbělá) » čas na pečení pizzy a tenkých pita chlebů.
Po 3 až 4 hodinách je v peci stále 200-250°C » čas vhodný na pečení chleba, masa, ryb, zeleniny atd.
Při teplotě 180°C » čas na koláče a pečivo.
Zbytkové teplo 40-60°C » čas na sušení hub, ovoce a bylinek.
- odlonost kamene
- žáruvzdornost materiálů
- 100% izolace pece
- jedinečný styl pečení
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000771.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000779.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000775.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000776.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_001043.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000781.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000797.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000792.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_001093.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000799.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000789.webp)
![pizza pece](/data/cp3/tn_000073_000798.webp)
Prohlédněte si fotopás pizza pece → a nahlédněte na další projekty KÁMEN • ŠAMOT • KOV ↓↓↓