pizza pece

KÁMEN • ŠAMOT • KOV

Řemeslné spojení materiálů » kámen • šamot • kov získáte nejen originální vzhled, extrémní odolnost a 100% funkčnost dokonale izolované pizza pece, ale také příjemě strávené chvíle při jejich širokém využití.

S CHUTÍ DO TOHO!

Přibližně za hodinu a půl teplota v peci dosáhne 300-350°C (šamotová klenba v peci zbělá) » čas na pečení pizzy a tenkých pita chlebů.
Po 3 až 4 hodinách je v peci stále 200-250°C » čas vhodný na pečení chleba, masa, ryb, zeleniny atd.
Při teplotě 180°C » čas na koláče a pečivo.
Zbytkové teplo 40-60°C » čas na sušení hub, ovoce a bylinek.

  • odlonost kamene
  • žáruvzdornost materiálů
  • 100% izolace pece
  • jedinečný styl pečení
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
pizza pece
 

Prohlédněte si fotopás pizza pecea nahlédněte na další projekty KÁMEN • ŠAMOT • KOV ↓↓↓

Napište mi / ptejte se

Richard Voňka – kamenictví & sochařství
Office, showroom, workshop
Dálnice D1 EXIT 90 Humpolec

+420 737 975 955

IČO: 63560135

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona od 13.5.1996. Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Humpolec.